UTHYRNING

Professionell andrahandsuthyrning av villor & våningar i Stockholm

Våra hyresgäster är enbart större, börsnoterade företag med hög kreditvärdighet och utvalda ambassader som söker ett andrahandsboende till sin personal från 6 månader upp till 5 år. Vi förmedlar inte uthyrningsbostäder till privatpersoner eller till dem som söker som tillfälliga korttidskontrakt.

Lång erfarenhet av andrahandsuthyrning

Estate Fastighetsbyrå AB har en lång erfarenhet av andrahandsuthyrning och försäljning av privatbostäder. I Stockholm arbetade vi tidigare under bland annat namnet Ersman & Gergils och förmedlade under 16 års tid hundratals boenden till företagspersonal och ambassader.

Flera av våra medarbetare är registrerade fastighetsmäklare och lyder under fastighetsmäklarlagen samt är medlemmar i fastighetsmäklarförbundet (FMF) eller mäklarsamfundet (MF).

Heltäckande tjänsteutbud vid andrahandsuthyrning

I vårt uppdrag hjälper vi dig som hyresvärd med bland annat:

  • Marknadsföring av din villa eller våning mot de bästa tänkbara hyresgästerna genom vårt väletablerade kontaktnät via personliga utskick till våra samarbetspartners, företagens HR-avdelningar, ambassaders konsulat, Internet – om så önskas, etcetera.
  • Fotografering med professionell utrustning. Med ett vant öga hjälper vi dig att få fram det lilla extra som just din villa eller våning har att erbjuda.
  • Personliga visningar av din bostad, alltid med en registrerad fastighetsmäklare från Estate Uthyrning samt med en representant från företaget och/eller den familj som ska bo i bostaden.
  • Kontraktskrivning med upprättande av hyresavtal och avstående från besittningsskydd.
  • Tillträde samt upprättande av besiktningsprotokoll av bostadens skick.
  • Kontaktlänk under hela uthyrningsperioden.

Anmäl din bostad för andrahandsuthyrning till oss i formuläret nedan eller ring oss på 08 – 611 99 45. När vi har tagit emot formuläret kontaktar vi er för en personlig genomgång och visning av bostaden innan vi börjar marknadsföra den. I samband med detta fotograferas även bostaden och uppgifter såsom planritningar och ordningsregler samlas in. Kontakta oss gärna för mer information.